Post injection not working

Home Forums AdRotate for WordPress Bug Reports Post injection not working

This topic contains 10 replies, has 3 voices, and was last updated by  Alessandro Nunziati 10 months, 3 weeks ago.

  • #48519

    Gaspar
    Badges:

    Hallo, I am using the pro version.
    After tha last update, I noticed that one of my groups from post injection is not showing.

    I have 2 groups: after the 3rd paragraph and after the middle paragraph.

    After the update, without changing any settings I noticed that only one group (random) shows up in post injection. Both groups have identical settings.

    Please help.

    #48529

    Hi, I have the same problem, I am using the pro version.
    After tha last update, I noticed that one of my groups from post-injection is not showing.

    I have 2 groups: after the 1rd paragraph and after the middle paragraph.

    After the update, without changing any settings Both groups have identical settings.

    #48590

    Arnan
    Badges:

    What are the settings for that post injection setup?
    Please note how many groups, which paragraphs and stuff, so I can try and reproduce the issue.

    #48605

    Gaspar
    Badges:

    The settings were worhong before the update:

    Mode: default
    post injection: inside the content – after the 3rd paragraph/ after the middle paragraph.

    I don’t think that the settings are the problem, they are identical for both groups, somethimes it shows the first group, sometimes te second.

    #48618

    same problem, sometimes it shows the first group, sometimes the second.
    soon I have to renew the subscription but if it does not work stop

    #48622

    the setting is the same as the previous post-first and third paragraph, which I have been using for a year

    #48661

    Hello Arnan, the problem we have to solve it, the settings for injection post (inside in content) are the same before the update but now it works only:
    first paragraph and after the content, if I add as I have always had injection third or fourth paragraph or fifth shows only one alternating with the first paragraph.
    please give me an answer
    Thank you
    our website is http://www.improntaunika.it

    #48754

    Arnan
    Badges:

    We’re rolling back Post Injection to the code in version 4.12 soon.
    Testing some things now and finishing up an update over the next few days.

    #48766

    Thank you Arnan

    #48813

    Gaspar
    Badges:

    Hallo, Arnan,

    I just made the update to the plugin (wich included the rollback for post injection) and now everything works fine, Both groups show up.

    Thanks.

    #48815

    Arnan, perfect works thanks

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Post injection not working’ is closed to new replies.